Skip to content

 

Jouw fotograaf

Orhan Sahin

Even kennismaken…”Mijn naam is Orhan Sahin, 42 lentes jong en geboren en getogen in Kampen. Ik werk fulltime als (gediplomeerd) vakfotograaf. Na mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid in Groningen heb ik lange tijd gewerkt als recruiter/arbeidsbemiddelaar in de regio Amsterdam. Maar ik ontdekte gaande weg dat mijn passie in het vak van beroepsfotograaf ligt. Ik voltooide mijn fotografieopleiding aan de Fotovakschool te Amsterdam en werk al geruime tijd als trouwfotograaf vanuit Amstelveen”.

“Jullie trouwdag is natuurlijk de mooiste dag uit je leven, een dag waarin jullie je liefde voor elkaar bevestigen, omringd door familie en vrienden, een dag vol romantiek, vreugde en emotie. Tijdens jullie trouwdag leg ik de mooiste beelden vast zodat jullie altijd blijvend mooie herinneringen zullen hebben aan deze speciale dag.

Bruidsfotografie motiveert mij helemaal, mede door de puurheid en echtheid van de emoties die ik zie. Geweldig om dit allemaal te mogen vastleggen! Elke bruiloft is anders en biedt ruimte om mijn creativiteit, techniek en gevoel voor compositie ten volle te benutten. Het resultaat is een afwisselende trouwreportage met zowel spontane foto’s als foto’s met een romantische, stijlvolle uitstraling.

Mijn stijl van fotograferen kenmerkt zich door zowel een regisserende als een registrerende manier. Ongedwongen aanwijzingen geven en de mooiste momenten fotograferen zonder mij op te dringen.

Bij bruiloften werk ik uitsluitend met professionele apparatuur van Canon. Ik gebruik als camera de full-frame Canon 6D. Met deze high-end fotocamera kan er ook in weinig verlichte ruimten goed gefotografeerd worden. De flitser hoeft niet als hoofdlichtbron gebruikt te worden en de sfeer blijft zo behouden. Ik gebruik verschillende lenzen waaronder een close-up lens die zelfs de trouwdatum en jullie namen op de trouwring uitvergroot kan vastleggen. Een professionele trouwfotograaf onderscheidt zich ondermeer door het feit dat hij reserve apparatuur mee heeft. Mocht om welke reden dan ook apparatuur weigeren of stuk gaan dan heb ik een volwaardige backup voor mijn camera, flitser en lenzen.”

 

– Willen jullie ook een videoreportage van jullie bruiloft? Dit is ook mogelijk via mij. Ik werk samen met een ervaren bruidsvideograaf.

– Naast bruiloftsfotografie kan je me ook inhuren voor (verjaardags)feestjes en voor (familie) portretten. Klik op de fotogallerij (familie)portretten.

– Ik bedien ook de zakelijke markt. Voor zakelijke portretten en onderscheidende bedrijfsfotografie bezoek mijn website orhansahin.nl

– Voor fotografisch kunstwerk aan uw muur (canvas/hout/aluminium etc.) klik op  http://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Orhan-Sahin/13944

 


  • Gaby over Orhan: “Een geweldig, professionele bruiloftsfotograaf! Hij heeft ‘oog voor detail’ en weet de sfeer en de emotie in de foto te pakken! Je merkt totaal niet dat Orhan aanwezig is en foto’s maakt, het was heel ‘natuurlijk’. Het resultaat is verbluffend. Wat heeft hij mijn trouwjurk van alle kanten en details mooi vastgelegd! De juiste blikken wist hij te vast te leggen. Dat is alles waard”.                   
  • Lionel over Orhan: “Orhan Sahin is mij zeer goed bevallen als fotograaf op mijn bruiloft. Orhan heeft een geweldige timing wat betreft het maken van de juiste foto. Bovendien heeft hij de kwaliteit om je op je gemak te stellen; zeer belangrijk omdat ik op mijn bruiloft behoorlijk gespannen was en door de rust die Orhan met zich meebracht zijn de foto’s van mij en mijn bruid zeer goed gelukt.” 
  • Jolanda over Orhan: “Orhan heeft onze bruiloft gefotografeerd op 16 mei jl. De communicatie en afspraken is heel soepel verlopen met Orhan. Hij was op een hele fijne manier als fotograaf aanwezig, we voelden ons erg op ons gemak. Dezelfde avond kregen we een preview van onze foto’s om aan onze avondgasten te kunnen laten zien. We zijn heel blij met onze foto’s en genieten nog steeds van de foto’s. Orhan heeft ons en onze gasten heel mooi in beeld gebracht zoals wij zijn, dus ik zeg TOP!”    
  • Özlem over Orhan: “Orhan heeft de gevoelens en emoties op onze trouwdag op een prachtige manier vastgelegd! De wensen die we hadden heeft hij kunnen waarmaken. Hij denkt met je mee, is sociaal en heeft gevoel voor stijl”.
  • Mariëlle over Orhan: “Onze trouwdag is door Orhan vereeuwigd in prachtige foto’s. Geen moment is aan hem voorbij gegaan, waardoor we de dag weer helemaal beleven bij het doorbladeren van onze album. We voelden ons ontzettend bij hem op ons gemak, hij is heel discreet aanwezig bij belangrijke of emotionele momenten. We zouden hem aan iedereen aanraden”
Reviews over JouwBruidsfoto in theperfectwedding: http://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/3584/jouwbruidsfotonl